BESCHRIJVING

Organisatie van een online solo tentoonstelling in GALERIE LUDWIG TROSSAERT  met minimaal 13 en maximaal 29 schilderijen, tekeningen, collages of foto’s.

Kostprijs :  € 250 

WAT WE VOOR U DOEN

We sturen u zo snel mogelijk een template waarin u de technische kenmerken van uw werken kan beschrijven.

We organiseren met uw werk een solo tentoonstelling in een van onze online galeries naar uw keuze en geven u de maand van de tentoonstelling door, samen met de link zodat u ook promotie kan maken voor uw tentoonstelling.

Wij sturen een uitnodiging naar onze meer dan 150.000 contacten om hen persoonlijk uit te nodigen om naar deze tentoonstelling te komen kijken.

Wij informeren u indien een klant een werk wenst te kopen.  Indien u voor de volledige verkoopsafhandeling zorgt nemen wij geen enkele commissie.  Indien wij voor de afhandeling zorgen (communicatie met de klant, transport, douane, betaling) nemen wij 10% van de verkoopprijs als commissie, betalen met de opbrengst van de verkoop de kosten en storten u de rest integraal door.

Na de tentoonstelling wordt een film van de tentoonstelling op YouTube geplaatst zodat u die later nog voor promotiedoeleinden kan gebruiken.

 

WAT U MOET DOEN

Stuur ons een goed voorbeeld van uw werk  zodat we kunnen zien of het in aanmerking kan komen voor een tentoonstelling.  Wanneer u de bevestiging krijgt dat we uw werk kunnen opnemen in onze portfolio kan u een tentoonstellingsruimte reserveren (zie "Ga verder").  Na reservatie ontvangt u van ons een template om de technische kenmerken van uw werken in te vullen.

De template die u ontvangt dient u zo snel mogelijk terug te sturen, samen met de overeenkomstige foto's via www.wetransfer.com naar contact@galerieludwigtrossaert.com .

De kleinste zijde van elke foto dient minstens 1500 pixels te bedragen.  

Indien u zelf een van de werken verkoopt, zonder onze tussenkomst, dient u ons hiervan op te hoogte te stellen zodat wij eenzelfde werk niet tweemaal verkopen.

You find us and our artists here :

Social media

Artmo, Facebook, Instagram, LinkedInTwitter

Artfinder, Artprice

Maatschappelijke Zetel - Registered Office

Prins Boudewijnlaan 4, 9100 Sint-Niklaas (Belgium) 

IBAN:  BE41 0014 7090 9010

BIC:  GEBA BEBB

Online galleries operating under following commercial names:

GALERIE LUDWIG TROSSAERT ANTWERPEN

GALERIE LUDWIG TROSSAERT LONDON

GALERIE LUDWIG TROSSAERT NEW YORK

GALERIE LUDWIG TROSSAERT PARIS

Galerie Ludwig Trossaert is a Vision on Art brand